Προφίλ

Λίγα Λόγια

Αρχοντιά και άνεση σε ένα εντυπωσιακό δείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα.

Ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό κτίσμα του 1855, μέσα στον ιστορικό οικισμό της Αρναίας, ιδιοκτησία παλιάς εύπορης οικογένειας, στο οποίο φιλοξενήθηκε ο  Ελευθέριος Βενιζέλος, αποτελεί μία ιδέα μοναδική για να σας ταξιδέψει μακριά από την πόλη και να σας αποκαλύψει το μεγαλείο της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Αρναίας.

Η άνεση και η αισθητική χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του ξενώνα. Η πέτρα στους τοίχους δεμένη με το ξύλο στις εμφανείς σκεπές μεταδίδει μία ξεχωριστή δυναμική. Η θαλπωρή των τζακιών σας επιτρέπει να ξεχαστείτε με ένα ποτήρι καλό κρασί. Τα παραδοσιακά αρνιώτικα υφαντά, οι πινακωτές, οι φλοκάτες δημιουργούν μία οικεία ατμόσφαιρα που σαγηνεύει τις αισθήσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μουντουβίνα (τοπικό κρασί από μέλι), σπιτικό γλυκό καρυδάκι, μέλι με καρύδια και την αξεπέραστη αίσθηση οικειότητας που αποπνέει η «Στροφή της Νίνας» να ανανεώνει τη διάθεσή σας.


Φανταστείτε, μάλιστα όλα αυτά να συμπληρώνονται από την εικόνα ενός κατάλευκου σκηνικού, στην καρδιά του χειμώνα στους πρόποδες του ορεινού όγκου του Χολομώντα 70 χλμ. μακριά από την Θεσσαλονίκη.

 

Κατηγορία: 3 κλειδιά

Τιμές: από 50€ έως 100€

Επικοινωνία - Κρατήσεις: Γεώργιος Ξιούφης

Διαμονή : 2 δίκλινα δωμάτια, 1 δίκλινη σουίτα, 2 τετράκλινες σουίτες

  

Δραστηριότητες

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΣΟΥΙΤΕΣ